Ukategorisert

Velkommen Til Spara

profile-2

Hei og velkommen til Spara! Vi jobber for å skape et kjøpesenter på nett der du kan finne masse forskjellige produkter fra masse forskjellige butikker, alt på én plass. Kort fortalt så kan man vel kalle det for et digitalt kjøpesenter.
Vi har som mål å danne så mange samarbeidsavtaler som mulig med forskjellige norske nettbutikk aktører. Jo flere avtaler vi har jo flere produkter kan vi vise våre kunder. Fremfor alt annet, så skal Spara finne lave priser slik at du kan spare penger.

Et Kjøpesenter På Nett

Etter mange års erfaring har vi på Spara funnet ut at folk liker gode tilbud. Hvis man kan kjøpe et produkt til halv pris eller 70% så er det en sjanse for at man blir veldig fornøyd. Derfor søker vi gjennom produktene til våre samarbeidspartnere for å finne de produktene vi tror du vil like. Som sagt så tror vi at våre kunder er på utkikk etter gode produkter men som også er redusert på pris. Hvorfor betale full pris når man kan få 50% avslag på akkurat samme produkt?

Utvalget vi har er en sammensetning av alt mulig forskjellig. Vi fremviser møbler, bildeler, klær. mobiler, computere, kjøkkenutstyr, og mye mer. Det vi prøver å gjøre er å skape et kjøpesenter på nett der man kan surfe rundt for å se etter gode tilbud på forskjellige varer, uten at man trenger å gå fra nettside til nettside.

Har dere gode tilbud? Ja absolutt! Vi gjør det til en oppgave å finne gode produkter på salg først, og så gode produkter til rimelige priser etterpå. Vi søker konstant etter produkter på salg fordi vi vet at det er det folk helst vil ha; nemlig en god deal. Av den grunn så kan du altid være sikker på at du vil finne gode tilbud på Spara.no

Hvordan fungerer Spara? Jo det er ganske enkelt forklart. Vi fremviser varene til våre partnere. Når du klikker på ‘kjøp’ blir du viderestilt til den nettbutikken som selger varen du er interessert i. Våre partnere betaler oss en liten provisjon hvis du da gjennomfører et kjøp. Tjenesten koster ikke deg noen ting, det er nettbutikkene som betaler oss for å hjelpe de.

Hvorfor bruke Spara? Det finnes mange nettbutikker i Norge som mange ikke har hørt om. Det er stor konkurranse på internett for å komme frem og bli kjent. Alle kjemper om deg som kunde og alle vil gjerne at du skal velge deres butikk og deres varer fremfor de andre sine. Når du bruker Spara vil du få adgang til et veldig bredt spekter av butikker. Vi samarbeider med små, mellom-store, og store bedrifter. Av den grunn har vi mange forskjellige muligheter til å hjelpe deg å finne noe unikt. En annen ting er at de største butikkene tar mye oppmerksomhet gjennom tv reklamer. Dette konseptet gir en sjanse til de mindre aktørene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *